A neten ma már nem csak információt keresünk, olvasunk, tájékozódunk, videókat, filmeket nézünk, zenét hallgatunk, de formáljuk is a tartalmat a közösségi média használatával, posztolunk, kommentelünk, chatelünk, webes applikációkat használunk, webshopokban vásárolunk, útvonalat tervezünk, és így tovább. 

Ahhoz, hogy ez a rengeteg különböző funkció működhessen, összetett fejlesztői csapatok dolgoznak együtt, tagjaik más-más területekért felelősek, ezekhez különböző technológiákat és programozási nyelveket használnak.

 

 

A webfejlesztés fő területei

A webes programozást általában két nagy területre szokták osztani (frontend és backend), illetve külön kifejezéssel jelölik azokat a szakembereket, akik mindkét területet átfogó tudással rendelkeznek (full stack). Ebben a cikkben olyan kurzusokat gyűjtöttünk össze, ahol a különféle webfejlesztői részterületeket és készségeket sajátíthatod el.

Frontend

A webfejlesztés egyik iránya a frontend fejlesztés, ami a felhasználó által látott felületek létrehozását és karbantartását jelenti. A kliensoldali programozás – a grafikusok és designerek által megalkotott tervekből – reszponzív, dinamikus weboldalak létrehozását és karbantartását jelenti. 

Frontend fejlesztőként a HTML, CSS és JavaScript nyelvekben mindenképpen otthonosan kell mozogni. Ezeken felül érdemes lehet ismerni keretrendszereket és könyvtárakat, mint például az Angular, jQuery vagy a React. 

Backend

A másik nagy webfejlesztési terület, amit el szoktunk különíteni, a backend fejlesztés, ami a szerveroldali programozást és működtetést jelenti. A háttérben zajló folyamatok létrehozása, az adatbázisokkal történő kommunikáció kiépítése a backend fejlesztők feladata. 

Néhány, a leggyakrabban használt szerver oldali nyelvek közül: Java, PHP, SQL, Python, Ruby, Node.js, ASP.NET. 

Fullstack

Vannak olyan IT szakemberek, akik mindkét területen otthonosan mozognak és a webfejlesztés egészét átlátják. A háttérben futó folyamatok és a felhasználó által használt felületek kezelése komplex tudást igényel, a munkaerőpiacon front end, back end és full stack fejlesztőre egyaránt nagy a kereset. 

A webprogramozás alapjairól bővebben itt olvashatsz.

 

Webfejlesztés tanfolyamok magyar nyelven

Ha érdekel ez a terület és szívesen dolgoznál webfejlesztőként, jelentkezz egy szimpatikus tanfolyamra, és tanulj webes nyelveket. Ezek a képzések, amiket összegyűjtöttünk a bejegyzésben, különböző célokat fogalmaznak meg, és ennek megfelelően más-más technológiát oktatnak. Fontos, hogy – ha nem is legelején, de idővel – kikristályosodjon benned, mivel szeretnél foglalkozni, és annak megfelelően képezd magad.

1. CodeBerry – Weboldal készítés tanfolyam 

 • 19.990 Ft/hó
 • Heti 3-5 óra tanulási idő
 • Online, mentorálással
 • Kezdő szinttől

A képzés során HTML alapokat, CSS3-at tanulhatsz, online és offline szerkesztők használatát ismered meg. Elvégzését követően modern weboldalakat tudsz majd készíteni önállóan. A tanfolyam online zajlik, tapasztalt mentorok segítenek, ha elakadnál, de saját napirendedhez igazodva, önállóan haladsz majd a tanulással. Előképzettség nem szükséges, csupán érdeklődés és elkötelezettség.

A CodeBerrynél online webfejlesztés tanfolyamon tanulhatsz a saját tempódban kódolni.

Ha az alapvető ismeretek már a birtokodban vannak, Weboldal készítés gyakorlófeladatok tanfolyamunkat is ajánljuk, ahol mélyítheted megszerzett tudásod és magabiztos rutint szerezhetsz.

 A tanfolyam heti 5 órát vesz igénybe egy hónapon keresztül, a végére pedig olyan izgalmas felületek elkészítésében lesz gyakorlatod, mint egy blog főoldala, vagy egy chat app felhasználói felülete. Munkáidra rendszeresen visszajelzést kapsz a mentoroktól, hogy még intenzívebben fejlődhess. 

Mindig is érdekelt, hogy lehet egy jó weblapot készíteni, volt már blogom, oldalam, utazónaplóm, de valahogy sosem tudtam úgy formázni, hogy az tényleg az enyém legyen. Minimális HTML tudással vágtam neki a Weblapkészítő modulnak, és hihetetlen, mennyi mindent tanultam már az első naptól kezdve. Hálás vagyok ennek a lehetőségnek, hogy teljesen érthető anyagokon keresztül, elérhető áron, bárhol és bármikor hozzáférhetek ezekhez a remek leckékhez.” – Szabó Attila (Facebook)

2. CodeCool 

 • Változó képzési konstrukciók
 • 4 hónap tanulási időtől (heti 30 óra)
 • Kezdő
 • Online/Helyszíni oktatási formák

Frontend Programozó, Weboldal Fejlesztő Képzés

A Codecool  frontend programozó képzése teljes mértékben online zajlik, mely 35%-ban az oktatók által vezetett gyakorlati előadásokból, 65%-ban pedig a résztvevő saját tempójában, önállóan vagy csapatban megoldott feladataiból épül fel.

A kurzus végigveszi az alapvető, weboldal fejlesztéshez szükséges technológiákat és eszközöket, mint a HTML5, CSS3, Bootstrap4, Vue és Webpack. A kurzus nyelve magyar, de középfokú angol nyelvtudás szükséges a tanfolyam elvégzéséhez.

A tanfolyam időtartama 4 hónap, ezalatt minden héten hétfőtől péntekig 20 óra anyagot ad át az iskola, további 10 órát pedig az önálló feladatmegoldásra kell rászánni. Így a tanulók intenzív tempóban sajátíthatják el azt az anyagmennyiséget, ami más, esti vagy hétvégi képzések esetében akár egy-két évig is eltartana

Amennyiben a kurzust sikeresen elvégzed, igénybe veheted a Codecool karrierszolgáltatását. Ennek keretében a mentorok segítünk felkészülni interjúkra, és akár a Codecool-partnercégnél elérhető állások valamelyikének megszerzésében is támogatnak. Amennyiben rajtuk keresztül helyezkedsz el, a Codecool a tandíjból 25%-ot visszatérít neked.

Forrás: CodeCool

Full-Stack programozó tanfolyamok

Előképzettség nélkül elkezdhető full-stack fejlesztői képzés, ahol a rendszerszemléleten és komplex fejlesztői tudás elsajátításán van a hangsúly. 

Intenzív nappali képzés keretében, gyakorlati feladatok megoldásán keresztül oktatják a webfejlesztés különböző területeit, mindemellett állásgaranciát is biztosítanak.

Egy hét otthoni tanulást egy hét iskolai gyakorlati oktatás követ, váltott időbeosztásban, egy éven át.  Ezután fél év gyakornoki munka következik a partnercégeknél, gyakornoki fizetéssel.

A kurzus másik formája a modulokra osztott hétvégi képzés, ehhez nem kell állandó, nappali jelleggel visszaülni az iskolapadba. A négy egymásra épülő modulból a hallgatók dönthetik el, mennyit szeretnének elvégezni. 

A tanfolyamra jelentkezés feltétele csupán érettségi és használható angol nyelvtudás, a képzési összeg  1.555.000 Ft+Áfa és 1.740.000 Ft+Áfa között mozog, azonban ezt lehetőség van a képzés végeztével elkezdeni törleszteni, havi részletekben, a neked legmegfelelőbb konstrukció szerint.

Támogató és motiváló közeg, jó társaság, illetve magas fokú hatékonyság jellemezte az itt eltöltött egy évemet. A megszerzett tudással sikerült azonnal elhelyezkednem és várom a következő kihívást!” – Kovács Márk (Facebook)

3. Pro Oktatás

 • 479.000 Ft (komplex kurzus esetén)
 • 225 órányi tananyag
 • Online, mentorálással
 • Kezdő szinttől

A Pro Oktatás egy szépen összeszedett és hasznos témákkal foglalkozó webfejlesztés tanfolyammal várja a jelentkezőket.

A kurzus három külön modulból áll, melyeket akár külön is elvégezhetsz, ha úgy érzed, hogy egyik-másik már nem igényel magyarázatot, vagy nem szeretnél vele részletekbe menően foglalkozni. Ha azonban komplex tudásra vágysz, mindenképp érdemes sort keríteni mindegyik modulra.

Ha úgy döntesz, egyben fizetsz be a teljes webfejlesztés tanfolyamra, akkor kedvezményes, 479.000 Ft-os áron teheted ezt, és 225 órányi tananyagot kapsz a pénzedért, melyet 9 hónap alatt fogsz teljesíteni.

Ha azonban csak egyes modulokkal szeretnél foglalkozni, az alábbiak közül választhatsz:

1. Modul: webfejlesztés alapok:

Ez a modul a weblapkészítés alapjaival foglalkozik, így aki teljesen kezdő, annak ez a képzés erősen ajánlott.

A főbb témák a HTML, a CSS (reszponzív weblap készítés), a JavaScript és a JQuery (animációk készítése), a végén pedig egy kis Bootstrapezés fogja zárni a modult.

A kurzus időtartama 80 tanóra, mely 13 hét alatt zajlik le (75 élő tanóra + 5 online megtekinthető kiegészítő óra), az ára pedig 179.000 Ft, melyet lehetőség van három havi részletben fizetni.

Forrás: ProOktatás

A modulhoz tartozik egy kiegészítő kurzus is, mely opcionálisan elvégezhető, ez pedig a Photoshop webdesign kurzus:

A Photoshop kurzus jó kiegészítője a weboldalkészítői tudásnak, hisz ebben szuperül meg tudod tervezni a saját designod, melyet át tudsz ültetni HTML+CSS-be. A kurzus során egy 12 oszlopos Bootstrap-re szabott web designt fogsz elkészíteni, mely segíteni fog benne, hogy később profi projekteken dolgozhass önállóan.

A kurzus 8 alkalmas, 24 órányi tananyaggal, az ára pedig 48.000 Ft.

2. Modul – PHP back-end fejlesztő:

Ez a kurzus a MySQL+PHP nyelvekre koncentrál. Megtanulsz dinamikus honlapokat fejleszteni PHP segítségével, adatokat tudsz bekérni a felhasználóktól, és saját admin felületeden kezelni azokat MySQL adatbázis segítségével.

A kurzus objektum orientált szemlélettel folyik, a végeztével pedig képes leszel komolyabb weboldalak fejlesztésére önállóan.

Forrás: ProOktatás

A tanfolyam időtartama 75 tanóra, mely 13 hetet ölel fel, ára pedig 199.000 Ft, melyre 3 havi részletfizetési lehetőséget biztosít az iskola.

A modulhoz tartozó kiegészítő kurzus egy WordPress tanfolyam, mely szintén opcionálisan végezhető.

WordPress kurzus:

Ezen a kiegészítő tanfolyamon SEO-val, azaz keresőoptimalizálással, marketinggel és webergonómiával fogsz foglalkozni, mely akkor lesz nagyon hasznos, ha a készülő weboldaladból tartalom szinten is szeretnéd kihozni a maximumot.

A kurzus időtartama 18 óra, ára pedig 45.000 Ft.

3. JavaScript (választható 3. modul)

A harmadik modulban JavaScripttel fogsz foglalkozni, mely alkalmaz applikációk, játékok, animációk, intelligens kérdőívek illetve adminfelületek programozására.

A tematika a JS alapjaival indít, és átveszi többek között a JavaScript alkalmazását front-end környezetben, foglalkozik a NodeJS használatával, és a pagination filter készítésének bemutatásával zárul.

Forrás: ProOktatás

A kurzus időtartama 75 tanóra, mely 13 hétre oszlik el, az ára pedig 199.000 Ft, melyre szintén három havi részletfizetési opció kérhető.

A JavaScript webfejlesztés tanfolyam mellé is készült egy kiegészítő modul, mely a tartalomkezelő rendszerekkel, azon belül is a Drupallal foglalkozik.

A tanfolyam időtartama: 48 tanóra (16 hét), péntekenként 18:00-tól kezdődő tanórákkal, ára: 138.000 Ft, mely két részletben is fizethető.

Forrás: ProOktatás

4. Laravel tanfolyam (választható 3. modul)

A PHP modult elvégezve dönthetsz úgy, hogy JavaScript helyett a Laravel-lel folytatod a képzést, mely egy PHP keretrendszer. Ha inkább a backend fejlesztés felé orientálódnál, itt bővebben olvashatsz a Laravel előnyeiről és mindennapi használatáról.

A tanfolyam időtartama 36 tanóra, mely 6 hétre van ütemezve, ára pedig 148.000 Ft, melyet két részletben is fizethetsz.

A tanfolyam belépési feltétele minimum alapszintű PHP és SQL ismeretek megléte.

“Jó csapatban tanulhattam, egy olyan szakmát, amiről ez idáig szinte fogalmam sem volt mint kiderült. Jó hangulatban teltek az órák, így könnyebb volt a tanulás is. Kiemelt köszönet a tanároknak! Tetszik a folyamatos számonkérés, így még inkább motiváltak a tanulók az anyag elsajátításában.” – Ágnes

4. AK Akadémia

 • 1.590.000 Ft (havi részletekben fizethető)
 • 300+ óra tananyag
 • Online, mentorálás, hétvégi oktatás
 • Kezdő szinttől

Az AK Akadémiánál junior java programozó képzéssel várják a tanulni vágyókat. Az ajánlatuk 300+ órányi Java programozást tartalmaz, emellett foglalkozhatsz a kapcsolódó technológiákkal is.

Az oktatás 6 fős csapatokban zajlik, hétvégi időpontokban, az oktató instruálása és folyamatos kapcsolattartás mellett.

A modulokról itt találsz egy részletes leírást, emellett pedig a webfejlesztés tanfolyam magába foglal még:

 • + 50 óra angol nyelvi tréninget
 • + 24 óra soft skills fejlesztést (prezentációk, csapatmunka, tanulástechnika)
 • egyéni business coaching beszélgetéseket
 • online házi feladatokat és folyamatos kapcsolattartást zárt belső rendszeren
 • referencia projektfeladatokat, melyeket a jövőben az állásinterjún is bemutathatsz
 • 3 havonta írásos egyéni értékelés és fejlesztési terv javaslat személyre szabottan rólad, neked.

Az AK AKadémia állásinterjú garanciát vállal a tanfolyamaira, ami azt jelenti, hogy a képzés végeztével garantálnak számodra egy állásinterjút valamelyik partnercégüknél, természetesen plusz díjazás vagy elköteleződés nélkül.

A képzés végeztével 90 napig még szakmai támogatási csomagjával segít az iskola, hogy könnyen beilleszkedhess új munkakörnyezetedbe.

Az iskola készül néhány extrával is, melyek mind hozzátartoznak a képzéshez, ezek pedig az alábbiak:

 • Oracle vizsgafelkészítés
 • Notebook nyereményjáték
 • Állásinterjú felkészítés
 • Karriertervezés workshop
 • VIP Klubtagság
 • Meetupok, workshopok és előadások

Külön elismerésre méltó, hogy az iskola mozgáskorlátozottak számára ösztöndíj lehetőséget biztosít. 🙂 

A képzés időtartama 1 év, mely egy összegben fizetve 1.590.000, azonban havi részletekben való fizetésre is van lehetőség. Emellett egyéni finanszírozási igényeket is figyelembe vesznek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő konstrukciót.

“Nagyon sokat kaptam itt: tudást, biztatást, részletes értékelést. Kérdéseimmel bátran fordulhatok Andrásékhoz és nem csak szakmailag, hanem emberileg is odafigyelnek a hozzájuk fordulókra. Maximálisan rugalmasak, a magánoktatás teljesen személyre szabott. Ezenfelül felkészítenek az elhelyezkedésben is. Mindent nagyon köszönök.. jó, látni hogy valaki örömmel, lélekkel végzi a munkáját, ez ragadós.” – B Horváth András

5. WebUni

 • 12.500 Ft
 • 14 óra tanulási idő
 • Online, mentorálással
 • Kezdő szinttől

A WebUni egy HTML alapozó webfejlesztés tanfolyamot kínál leendő tanulóinak, mely az egészen alapvető dolgoktól kezd, így előképzettségre nincs szükség a csatlakozáshoz.

A kurzus megismertet a HTML alapjaival, az űrlapok készítésének technikájával, valamint foglalkozik a JavaScript alapjaival is, azonban a CSS nem része a képzésnek, ezt tehát érdemes figyelembe venni a jelentkezés során, esetleg önállóan utánajárni a témának.

Forrás: WebUni

A webfejlesztés tanfolyam egyébként egy három modulból álló akciós csomag:

 • 67 leckét tartalmaz 10 fejezetre bontva, a teljesítéshez szükséges idő 14 óra
 • Videós anyagok
 • 7 db letölthető segédanyag
 • Mentor válaszol minden felmerülő kérdésre
 • A kurzus díja 12.500 Ft

A videókon lépésről lépésre láthatod majd a forráskód szerkesztését, az elkészült kódokat a segédfájlok között találod meg. Érdemes minden lecke után a gyakorlatban is kipróbálni a látottakat!

“Nagyon elégedett vagyok a tananyaggal. Szinte hiányzik, ha nem tanulom. :)” – Miklós Csaba

 

 

6. Ruander

 • 196.000 Ft
 • 152 óra tanulási idő
 • Online, mentorálással/helyszíni oktatással
 • Hétvégi/esti/online/intenzív/délelőtti képzési formák
 • Kezdő szinttől

A Ruander webfejlesztés tanfolyama igazából egy komplett webszerkesztő és egy webprogramozó tanfolyamot ötvöz.

A webszerkesztő modul a HTML és CSS alapjaira fókuszál, emellett pedig megismertet többek között hálózati alapismeretekkel, webes grafikával, a JavaScript és jQuery kliensoldali programozási nyelvek és a Bootstrap alapjaival.

A modul egy statikus weboldal elkészítésével és publikálásával zárul, melyet az oktató részletesen értékel.

A kurzus a webprogramozó modullal folytatódik, mely a backend fejlesztés eszközeivel foglalkozik, mint:

 • PHP és MySQL programozás alapjai
 • Fáljkezelés, szövegkezelés
 • Procedurális és moduláris programozás
 • Grafika a PHP nyelvben
 • E-mailek küldése PHP-ben.

A tanfolyam célja, hogy megismerd a statikus és dinamikus weboldalak készítését, illetve hogy megtanulj magán, céges vagy vállalati honlapokat készíteni, vagy akár webshopokat vagy webes ügyviteli rendszereket tervezni, kivitelezni.

A kurzusok külön is elvégezhetők, egyesével 99.000 Ft-ért, és egyaránt lehetőség van hétvégi, délelőtti, esti, intenzív vagy online webfejlesztés tanfolyamokra jelentkezni.

A webszerkesztő tanfolyam 72 órányi, a webprogramozó pedig 80 órányi tananyagot tartalmaz, ezek 1-3 hónapos képzési időre oszlanak el, attól függően, hogy melyik konstrukciót választod.

Forrás: Ruander

Egyben szeretnéd elvégezni a két modult, a tanfolyam díja 196.000 Ft-ba kerül, a tanfolyam végén pedig egy tanúsítványt fogsz kapni az eredményes végzésről.

A Ruander többféle kedvezményt biztosít a tandíjak árából:

 • Ruander klub kedvezmény – 10%
 • Álláskereső kedvezmény – 10%
 • Csoportos kedvezmény – 15%
 • Diákkedvezmény – 10%
 • Kismama kedvezmény – 10%

A webfejlesztés tanfolyamot egyaránt lehetőséged van online vagy tantermi formában elvégezni.

“Professzionális oktatás, átlátható, letisztult szervezés, tökéletes számítógépes vizsgakörnyezet.” – Eke Anita

7. SmartNinja

 • 110.000 Ft
 • 3 hónap
 • Online, mentorálással
 • Kezdő szinttől

A SmartNinja is kezdő webfejlesztés tanfolyammal készül az érdeklődőknek, alapvető programozási ismeretekkel kezdve a weblapkészítés-oktatást.

A tanfolyam elvégzését követően alapszintű programozásra, webfejlesztésre és webes applikációk készítésére leszel képes.

Forrás: SmartNinja

Pár példa, hogy mit fogsz tanulni a SmartNinjánál:

 • HTML és CSS nyelvek használatát
 • Python programozási alapokat – webes applikáció készítéséhez
 • Alapvető programozási elvek
 • Objektum-orientált programozás
 • GIT verziókezelés

Habár alapvetően a SmartNinja a helyszíni oktatást preferálja, jelenleg online oktatásra is van lehetőség, mely során virtuális meeting room-on és videó híváson keresztül tudsz kapcsolatot tartani az oktatóddal.

Forrás: SmartNinja

A képzés elkezdéséhez nincs szükség előképzettségre, azonban alapvető angoltudás elengedhetetlen, hisz ez később a munkavállalás során is nélkülözhetetlen lesz. A webfejlesztés tanfolyam tananyaga szintén angol nyelvű, habár az oktatás magyarul történik.

A kurzus ára Early Bird kedvezménnyel 100.000 Ft, online kedvezményes áron pedig 110.000 Ft, időtartama pedig 3 hónap.

8. IT Academy

 • 160.000 Ft
 • 2 hónap
 • Online, mentorálással
 • Kezdő szinttől

Az IT Academy webfejlesztés tanfolyamának célja, hogy önálló projektet – egy dinamikus weboldalt – fejlessz a kurzus végére, ezáltal gyakorlati úton elsajátítva a webprogramozást.

A kurzus teljesen kezdő szintről indul, így elég alapvető felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezned.

A webfejlesztés tanfolyam során megismerkedsz a HTML forráskód szerkesztésével, az Adobe Dreamweaver CS6-tal, megtanulsz weblapot, webhelyet létrehozni, táblázatot kezelni, illetve CSS alapokkal is foglalkoztok.

A kurzus olyan hasznos leckékre is kiterjed, mint a SEO vagy a WordPress alapjai, valamint webshopkészítős feladatokkal is készülnek, így egyszerre több területre is rálátásod nyílik a tanfolyam végére.

A kurzus 80 óra tananyagot foglal magába, az időtartama pedig 2 hónap. A tanórák online, kötött időpontokban (kedden és csütörtökön 17.30-20.30 között) kerülnek megtartásra.

A tanfolyam díja 160.000 Ft, melyet lehetőség van két részletben befizetni.

9. TopSchool

 • 120.000 Ft
 • 108 órányi tananyag
 • Kezdő szinttől (ECDL 1,2,3 modul előzetes ismerete ajánlott)

Forrás: TopSchool

A TopSchool PHP tanfolyammal egybekötött webprogramozás kurzussal várja a jelentkezőket, ezáltal megismertetve a frontend és backend fejlesztés alapjaival egyaránt.

A webfejlesztés tanfolyam bevezetést nyújt a dinamikus honlap készítés világába. A tanfolyam elvégzését követően a résztvevő képes lesz egyszerűbb programozási feladatokat igénylő komplex weboldalak készítésére.

A kurzus megismertet többek közt:

 • HTML és CSS nyelvek használatával, segít, hogy előre kiadott webdesign alapján meg tudj építeni egy honlapot ezek segítségével
 • JavaScript és Jquery alapismeretekkel
 • Programozás alapjaival (algoritmusok bemutatása)
 • PHP alapokkal; megismerkedsz a dinamikus weblapok tervezési- és kivitelezési módszereivel

A tanfolyam kezdő szintről indul, azonban a kurzus készítői ajánlanak ECDL 1, ECDL 2 és ECDL 3 modulismeretet a könnyebb teljesíthetőség érdekében.

A tanfolyam 108 óra anyagot foglal magába, a díja pedig 120.000 Ft.

A képzés államilag elismert bizonyítványt nem állít ki, azonban elérhető szoftverfejlesztő képzésük, mely OKJ-s bizonyítványt ad, erről a honlapjukon bővebben tájékozódhatsz.

 

 

10. BeCube

 • 45.000 Ft
 • Helyszíni oktatás
 • Hétfőnként, 18.15-19.45 között
 • Kezdő szinttől

A BeCube különböző szintű és összeállítású kurzusokkal járja körbe a webfejlesztés témáját.

A kezdő frontend tanfolyam a legalkalmasabb választás, ha még korábban nem tanultál programozást; a kurzus a HTML és a CSS alapjaival kezd, projektként pedig egy ruhabolt egyszerű, de profi weblapját készítheted el.

Forrás: BeCube

A tanfolyam néhány modulja, mellyel megismerkedhetsz:

 • Tárhely igénylése, használata – FTP kliens kezelése
 • HTML és CSS nyelvek alapvető struktúrája – szép kód írása
 • Linkek, képek és listák beillesztése
 • Menü készítése
 • Div-ek használata
 • Pozícionálás
 • Oldal vizsgálata böngészőfunkció (fejlesztői eszközök)
 • Padding, border, margin helyes használata
 • Reszponzív oldal készítése

Forrás: BeCube

A kezdő webfejlesztés tanfolyam ára 45.000 Ft, melyet részletekben fizetni is van lehetőséged.

Az iskola helyszíni oktatást tart (Astoria vagy Váci utcai helyszíneken), de egyes képzései online is elérhetőek.

“Sokat segített nekem a tananyag, már a munkahelyemen is sikert értem el egy általam készített Python programmal.” – Szabó Attila

“Lelkes, segítőkész oktatók. A kezdő tanfolyamot bátran ajánlom azoknak, akik most ismerkednek a programozás alapjaival. A haladót még nem próbáltam, de tervezem.” – Buzási Zsuzsanna

Ha szeretnél egy keresett, jól fizető szakmát és érdekel a webfejlesztés világa, válassz egy tanfolyamot és kezdj bele a tanulásba, vagy képezd tovább magad bármilyen, számodra érdekes technológiában.

Ha még nem döntöttél egyértelműen a webfejlesztés mellett, “Programozás tanfolyamok” című sorozatunkban kezdő Java, JavaScript és Python kurzusokat is találsz listába gyűjtve.

 

A “Programozás tanfolyamok” című cikksorozatunkban részletesen összegyűjtöttük, hogy Magyarország nagyobb városaiban milyen tanulási lehetőségek várják a kódolni vágyókat, illetve egyéb hasznos érdekességeket is, amelyek segíthetnek kiválasztani a megfelelő képzést.

Programozás tanfolyamok

Szeretnél online megtanulni programozni? Gyere, és próbáld ki az első 25 leckénket ingyen a CodeBerry Programozóiskolában!